Lenovo ThinkPad E470 Dizüstü Bilgisayar İncelemesi ve Kullanıcı Yorumları

LENOVA E470

İletişimin gücünü içselleştirmiş ve bunu her yönüyle kullanmanıza olanak sağlamayı hedeflemiş bir markanın ürünlerini kullanmak daima sizi ayrıcalıklı kılacaktır sıradanlıktan uzak herkes gibi değil özgünlüğü isteyenlerin durağı tabi ki de lenova e4702tir. Her bilgisayar standart işlemlerinizi internete girmenizi mailler atmanızı sağlar ama bir lenova e470 bunların hepsini sizlere daha kaliteli ve benzersiz yapmaya çağırıyor ve bizler bu çağrıya uyduğumuzda kazancımızı birkaç özellikle değil onlarca özellik ve kaliteyle tarif edebileceğiz. Birbirine benzeyen ve bu benzerlikleri farklılık gibi sunan ve bu özelliklere olmadık paralar isteyen bir bilgisayarı değil her özelliğini ve kalite basamağını hak eden bir bilgisayar istiyorsak bu lenova e470’tir. Günümüzde hiçbir işimize yaramayacak ve bizlere özellik diye sunularak fiyatları abartılmış onlarca bilgisayarla karşılaşıyoruz lenovae470 abartılmamış fiyatı ve dolu dolu özellikleriyle hizmetinize sunulmuştur.

Özellikleri 

14.0 İnç Ekran Boyutu, Intel Core i5 CPU Serisi, 2.50 GHz CPU Frekansı, 500 GB Sabit Disk (HDD) Boyutu, 4 GB Bellek (RAM), 1366x768 Piksel Ekran Çözünürlüğü, 1,87 kg Ağırlık ile boyutu işlemcisi, hızı, yüksek ekran çözünürlüğü ile sizlere bir bilgisayardan beklediğiniz bütün özellikleri uygun fiyata sunmaktadır. Ürün aynı zamanda sıvı dökülmelerine karşı dayanıklı olarak üretilmiştir dokunmatik ekranıyla bilgisayarda sizlere farklı bir deneyim sunarak tamamen farklı bir performansla sizleri baş başa bırakmaktadır.


Kullanıcı yorumları ve fiyat performans karşılaştırması

Ürünlerin kalitesi sıralanan onlarca özellikle değil aynı zamanda onları kullananların yorumları üzerinden de anlaşılabilir çünkü hiçbirimiz üst düzey özellik okuma bilgisine sahip değiliz ve bu durum bizleri bazı ürünleri alırken dezavantajlı hale getirmektedir ama yorumlar bu dezavantajları ortadan kaldırabilecek en ideal uygulamalardır.  Lenovoe470 üzerine yapılan yorumlar incelendiğinde ürünün ekran çözünürlüğü, hızı, dokunmatik duyarlılığı, belleği, ağırlığı hakkında ciddi oranda memnuniyet ifadeleri karşımıza çıkar aynı zamanda benzerleriyle karşılaştırıldığında özellikleri bir sınıf daha üst fakat fiyatı bir sınıf daha aşağı diyebileceğimiz niteliktedir. Her kullanıcı daima verdiği paranın hakkını almayı amaçlar eğer aldığı ürün bu isteklerine cevap vermiyorsa kişi yaşadığı pişmanlığı her mecrada belirtir lenovoe470 kullanıcılarına daima üst düzey hizmet hizmetinden çok çok az fiyat politikasıyla piyasaya sunulmuş bir üründür.

Tüm Dizüstü bilgisayar ürünleri ve gerçek kullanıcı yorumları için tıklayınız.

Yorumla! Görüşleriniz bizim için önemli..

kapat